۳ تیر ۱۳۸۵، ۱۱:۳۰

اوقات فراغت در بوته نقد - 4 / دكتر آذري در گفتگو با مهر :

اوقات فراغت در كشور جايگاه مشخصي ندارد / نظارت خانواده ها بر اوقات فراغت فرزندان آني و زود گذر است

يك محقق و مترجم حوزه ارتباطات از نامناسب بودن جايگاه و شرايط اوقات فراغت در كشور خبر داد و گفت: بيشتر افراد در مواجه شدن با اين فرصت ها نمي توانند تصميم گيري درستي انجام دهند.

دكتر غلامرضا آذري در گفتگو با خبرنگاراجتماعي خبرگزاري مهراوقات فراغت را در صورت جدي گرفته شدن از پر بار ترين لحظات نوجوانان  وجوانان عنوان كرد و گفت: افراد بين سنين 18 تا 21 ، 22 تا 24 و تا 28 سال داراي بيشترين اوقات فراغت هستند.

وي با تاكيد بر اينكه اوقات فراغت در كشور تنها به مباحث ورزشي و امور فرهنگي منحصر شده است ، افزود: نهادهاي دولتي مي توانند براي جلوگيري ازشرايطي كه در آن افراد نمي توانند به تصميم گيري درست بپردازند پيشگام ايجاد دوره هاي باز آموزي شوند.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: تمايل افراد در فصل فراغت  به جذب شدن در گروههاي دوستي وهمچنين الگو برداري هاي نادرست از جمله آسيب هاي اجتماعي اوقات فراغت محسوب مي شوند.

آذري ، نظارت تربيتي خانواده ها را در اين گونه موارد آني تلقي كرد و گفت: عدم نظارت مستمر بزرگسالان بر رفتار فرزندان در اين فصل مي تواند زمينه روانه شدن آنان به سوي مشكلات بلند مدت نظير اعتياد و جذب شدن به سمت گروه هاي منحرف را فراهم سازد. از اين رو خانواده ها بايد در اين راستا مراقبت هاي تربيتي غير مستقيم خود را به كار گيرند.

کد خبر 343186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha